[WF-Infra] I have translated the XClient page to german

ajr at ecs.soton.ac.uk ajr at ecs.soton.ac.uk
Fri Jul 20 12:22:26 PDT 2001


On Thu, Jul 19, 2001 at 05:50:10PM +0200, Fabian Svara wrote:
> ajr at ecs.soton.ac.uk wrote:
> 
> >On Thu, Jul 19, 2001 at 03:15:06PM +0200, Marius Eckardt wrote:
> >
> >>Heya....
> >>
> >>i think u forgot the extension .html :) or maybe is it the  -> "_"
> >>
> >>Greets, Marius
> >>
> >>
> >>Fabian Svara wrote:
> >>
> >>>I have translated the XClient pages (except the devloper part, as I was
> >>>told that wasn't necessary) to german. It is at
> >>>http://svara.dyndns.org/website/clients/xclient/xclient_de
> >>>
> >>>Some browsers display the html text there instead of the actual page, I
> >>>guess it is an apache problem, but I haven't managed to figure out
> >>>what's wrong. It displays ok in IE.
> >>>
> >
> >Apache is serving it properlly with this header:
> >
> >Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
> >
> >so if a browser is not rendering it at all, then the browser is at fault.
> >Which browsers are you having difficult with?
> >
> >Al
> >
> It was my fault, it's fixed now :)
> The pages were supposed to not have the .html extension (that's how it 
> was for the spanish tarsnaltion), so my apache used the default handler 
> on them, not the one for html files.
> 
> I changed the default type to html, so now it works.
> 
> It's strange IE rendered them even though the pages were serverd as 
> text/plain.
> 

IE incorrectly uses other information than the mime type when deciding
what to do with files. It checks the extension, and the content to
see if it recognises them. At best this covers up for badly configured
web servers, at worst it can cause all sorts of bizare errors.

Al



More information about the Infra mailing list